NYERE TIDER

Nå er jeg tilbake igjen etter mange måneders med bloggpause. Jeg velger å gi denne bloggreia ÈN ny sjanse fordi jeg skal gjøre mye spennende det neste året. Det har skjedd så utrolig mye artig siden sist jeg tok meg tid og interesse for å sette meg ned å skrive, så det kommer sikkert noen tilbakeblikk fra det og etterhvert. I tilleggtil det så skal jeg nemlig inn i førstegangstjeneste som starter på madla om 15 dager, før turen sannsynligvis går videre til enten ørlandet eller bodø siden jeg ville i luftforsvaret for å bli crew chef assistant. Gleder meg som en liten unge!

Den største drømmen jeg har for øyeblikket er å bli jagerflypilot, så det blir mye hard jobbing framover de neste årene hvis jeg skal ha en sjanse til å i det hele tatt få prøve meg, haha.
Nå vet jeg jo at det er flere jenter som blogger om det å være jente i militæret og det syns jeg er en veldig bra ting. Jegvil være med på å motivere flere jenter til å prøve ut det samme, for jeg er iallefall mer gira enn noen kan sette ord på!

 Til den tid skal jeg gjøre mitt beste for å gjøre denne bloggen mye bedre enn hva den noen gang har vært med artige innlegg, flere bilder, ting som rett og slett kan være interessant for engangsskyld. Forresten, når det kommer til den stygge headeren min, ja,den skalbyttes, men jeg eier ikke bilder eller prestasjoner til å lage en fin header. Litt hjelp hadde blitt satt kjempestor pris på!
Dette er noe av det mest fantastiske jeg vet av. Hver gang de flyr over der jeg bor, stirrer jeg endesløst opp og tenker hvordan utrolig det må være å sitte der oppe og fly et selv.

Er du jente og skal i førstegangstjeneste i år? Gleder du deg? 


  2 kommentarer

Postet av: guro
nei :-)
15.09.2012, 12:03
URL: http://flowerlover.blogg.no
Postet av: Annie
guro: Why not?
18.09.2012, 03:27
URL: http://colween.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


September 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits