SANTA BABY

Nå har jeg lekt meg en del i bilderedigeringsprogrammet Picasa og laget noen søte bilder! Fikk hjelp fra Merete, du kan finne bloggen hennes her. Bildet er også inspirert av et nydelig bilde hun la ut på bloggen sin som jeg hadde så lyst til å lage mitt eget av når jeg vet man ikke skal stjele, hihi. Bloggen hennes kan du finne her.
Se så fint! I og med at jeg ble så utrolig fornøyd med dette bildet, forundrer det nok dere ikke om det kommer en haug med sånne bilder framover. Jeg må uansett få gjort noe med bloggen min. Skifte design, ha litt mer å skrive om, slenge med litt flere bilder av forskjellige ting. Det er vel den eneste grunnen til at jeg har Dagens bilde på bloggen. Fylle ut teksten litt mer, haha.

Men nå skal jeg leke meg litt mer i Picasa, finne masse fine bilder, se på The Big Bang Theory og bare slappe av.
Husk å høre sangen "Santa Baby" fra Taylor Swift. Hun er så utrolig flink!

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildet?


  1 kommentarer

Postet av: Astrid - Taylor Swift Norge
Taylor gjør en utrolig fin tolkning av "Santa Baby", hun er helt utrolig! En sanger og låtskriver utenom det vanlige :-)
28.12.2011, 18:09
URL: http://www.swiftnorge.com/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits