FAST FORWARDEneste bildet jeg fant av meg som jeg syns er pent akkurat nå uten at jeg må begynne å finne fram kameraet mitt, for det gidder jeg ikke!

Lørdagskveld og jeg ligger hjemme i senga og vet du hva, det er faktisk ganske deilig. Jeg har ikke noen syk trang til å kle meg opp i den trangeste kjolen og drikke det sterkeste jeg finner bare for å ha en super lørdag. Jeg trenger bare venner og/eller kjæresten jeg, så har jeg det veldig godt, og han kommer om en time eller to for å kose med meg.
Vurderer å laste ned noen skumle filmer vi kan se, men ikke Final Destination filmene. Fy faen, de ble jeg paranoide av. Om dere ikke har sett de, så handler det om dødens sirkel, altså at du ikke kan unslippe døden om den først har bestemt seg for at du er neste. Unslipper du så starter sirkelen på nytt og du dør på en av de verst tenkelige måtene som fins. Det sier jeg bare neitakk til, så da ser vi noe annet skummelt istedet, så slipper jeg to netter med marerit og paranoide tvangstanker, haha, neida, men jo.
Sjekk ut filmene og fortell meg hvordan du reagerte!

 Så kommer vi til hva som har skjedd i det siste da. Egentlig vil jeg ikke nevne det til noen noensteder utenom de jeg vet faktisk holder kjeft og holder hva de lover, og derfor er det kanskje ikke en stjerneidè og skrive om det på bloggen, men jeg har rett til å si hva jeg føler uten at jeg skal få mere dritt for det.

For det er akkurat nelig det jeg har fått. Dritt, dritt og mere dritt slengt til meg, midt i trynet og bak ryggen min, og nå er jeg faenmeg drita lei. Om dere har sett de sisteinnleggene så har de vært veldig uforståelig og ment lite for dere, men for meg har de ment mer enn jeg kan forklare.
I det siste har jeg følt at noen av vennene mine jeg trodde jeg kunne stole på, har snudd ryggen mot meg og gjort mye utenkelig. Det rareste er at jeg går siste året på skolen nå, altså tredje videregående, og det er først nå jeg føler jeg blir en smule mobbet og det er faenmeg ikke koselig i det hele tatt, og hvorfor først nå, og hvorfor fra noen av de som skulle være vennene mine?
Jeg har jo selvfølgelig titalls med flere venner, men jeg blir dypt skuffet når folk gjør sånt som dette uansett hvor nære de er eller hvor ofte man ser hverandre eller hva det enn skal være. Vi er 18 nå og vi burde vite bedre enn å baksnakke, overse, være frekke og fryse ut hverandre, men likevel har dere valgt å gjøre det mot meg. Jeg kan selvfølgelig gå til hvem som helst andre for jeg har andre venner, men jeg blir jævlig skuffet og såret uansett hvem som gjør det, for det er jo ikke bare mot meg, men mot andre og. Jeg er ikke den eneste det går utover, for alle har opplevd dette en eller annen gang og vet hvor jævlig det føles, så hvorfor i helvete gjør dere det selv etterpå da?
Fortell meg det!

Nå gidder jeg ikke nevne navn eller noe, bare vit at jeg nesten ikke vil på skolen lengre. Jeg vil heller være med vennene mine jeg har utenfor skolen og kjæresten min og det e jo fantastisk, men det burde ikke være sånn at man får en smålig ekkel klump i halsen når man skal gå gjennom gangene på skolen alene, alene.

Nå flytter jeg på byåsen med kjæresten min og da tenker jeg også at det er bedre å gå på en skole som ikke er to timer unna der jeg bor, så nå har jeg vurdert å skifte skole i nærmiljøet, og det skal jeg gjennomføre av mange grunner. Det er nærmere, alle mine nærmeste venner og andre veldig gode venner både bor der og går på skole der.
Jeg vil jo ikke bo i Trondheim resten av livet mitt, og da må man finne ting selv, så da prøver jeg først med å flytte langt unna og se hvor fort jeg vil savne ditt og datt. Det blir en god erfaring og rett og slett artig!

Bortsett fra at enkelte har oppført seg dritt mot meg og andre i det siste, så har jeg det supert!


Forresten, det er snart jul og jer har ikke et snev av julefølelse og har ikke hatt det ordentlig på flere år. Pappa har ikke en gang kjøpt julekalender til meg, bare til de andre søskene mine, snilt.

Hva gjør din lørdag spesiell uten festing? Har du noen skumle filmtips? Har du opplevd det samme? Har du julefølelse?
 


  1 kommentarer

Postet av: Kathrine
SV: Han er liten ja, berre 8 veker :-) Ein liten cavalier king charles spaniel, kvit med brune flekkar på :)
26.11.2011, 22:45
URL: http://kuui.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits