DU ÄR BARA MIN!

Nå har jeg så si nesten mistet alle leserne mine altså 1983 stykker fordi jeg ikke har orket å blogge, noe som er veldig dumt i grunn, men på oppsiden så har jeg startet på skolen igjen, mltt mine gamle kjære venner og møtt mange nye fantastiske mennesker, funnet igjen yndlingsboka mi fra 5.klasse, hørt på både ny og glemt herlig musikk og funnet verdens herligste gutt, Trond. Vi fant virkelig tonen, og er nå sammen. Dagene mine har rett og slett vært herlige etter vi tok det gode vennskapet vi har hatt siden nyttårsaften til et nytt nivå, och nu är du bara min.

Jeg rekker ikke skrive noe mye mer akkurat nå i og med at jeg skal helt til Heimdal for å være litt med kjæresten før han må gjennom en hard dag i morgen med begravelse og alt. Så vi skal nok bare gjøre alt annet så han slipper å tenke på det.
For meg derimot så kommer dagen til å bli fantastisk, sett bort fra at jeg ikke liker tanken på at han kommer til å ha det vondt da. Hvorfor? Jo, fordi jeg fyller 18 imorgen!
Jeg gleder meg masse! Vet det kommer til å by på masse ansvar, men jeg er klar for det!

Bring it on, honey!

Hva har du gjort i det siste? 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits