19.aug.2011

Har ikke gitt skikkelig lyd fra meg på nesten to uker nå, men har vært så opptatt med å ha det fint med enkelte mennesker og flydd rundt og gjort alt og ingenting, så det har gått hardt for seg. Det har også skjedd en veldig, veldig skremmende episode med den beste venninen jeg har i hele verden, så har vært nokså redd, lei meg og bekymret på hennes vegne, men alt i alt har de siste to ukene vært supre!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen til Trond og ser på Simpsons mens han lager kylling wok. Så skal vi se filmen Knowing og bare kose oss resten av kvelden, sover her i natt så.
har forresten sett flere filmer de siste to ukene enn jeg har sett på sikkert et halvt år. Telte opp i sta og det var vel 26 filmer til sammen ++ filmer på tven så dere skjønner vel hva det har gått i om kveldene, haha.

Har vel egentlig ikke så mye mer å si enn at jeg skal sette meg ned i morgen og faktisk legge ut bildene fra oslo-turen, sushikvelden med Lea der vi lagde all sushieen helt for hånd, og andre diverse hendelser de siste ukene.

Ha en super kveld da dere!

Hva har du gjort i det siste / Hva skal du ikveld?


  1 kommentarer

Postet av: lett å like
i kveld blir det nok filmtitting og pizza på meg :D
19.08.2011, 20:53
URL: http://lettoglike.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits