DAGEN

Dagen i dag har vært utrolig fin og avslappet, noe som er veldig deilig. Jeg våknet i rett tid og ordnet meg, og dro opp Carina først i halv fem tiden. Så dro vi til byen en tur og hørte på at Åge og sambandet varmet opp, gikk i noen butikker og koste oss før jeg dro til farmor og Carina dro hjem for å hente tinger.

Hjemme hos farmor spiste vi en god mat og jeg hilste på ekteparet hun hadde på besøk, de hadde også med seg en liten hund kalt Liten jeg ble veldig god venn med. Jeg og mannen gikk en tur med Liten og resten av kvelden lå jeg tett inn til hunden og koste med han mens hele familien så på en britisk film på NRK1.
Farmor og jeg har alltid likt gamle britiske filmer, dokumentarer om flykrasj og etterforskning på National Geographic Channel og gamle historiske dokumentarer fra hele verden på både Discovery Channel og BBC. Vi er ganske like, bryr oss om det samme når det gjelder historie og prater godt sammen, så det er godt at hun bare bor fem minutter unna og komme på besøk til henne innimellom.

Nå sitter jeg og Carina plantet i hver vår sofa med et glass brus og teppet godt oppunder haka og satt på filmen Orphan. Tredje gangen jeg ser filmen nå, men der er fortsatt kjempeherlig både fordi den er fylt med masse kjærlighet og en god dose skrekk og et snev ekle scener. Som jeg har skrevet før i et innlegg her på bloggen, en film verdt å se om du liker thrillere som er skumle, men ikke alt for skumle.

Har pratet mye med Trond i dag og gleder meg til han kommer tilbake på Mandagskvelden for å passe på meg helt fram til Fredagen. Vi passer godt ilag, ler av de samme tingene, liker de samme filmene, har mange av de samme interessene og er veldig gode venner så det er herlig og ha selvskapet hans i nærheten. Han er en herlig gutt, en av de man ikke finner så lett. [:


i'm still here, bitches. and i know everything.- a

Hva har du gjort i dag?


  4 kommentarer

Postet av: lett å like
Jeg har vært ute i hele dag å kosa meg i sola! :)
14.08.2011, 20:17
URL: http://lettoglike.blogg.no
Postet av: Annie
qaedqada
15.08.2011, 12:01
URL: http://colween.blogg.no/
Postet av: jannicke
ingenting :D
15.08.2011, 12:46
URL: http://mufch.blogg.no
Postet av: SIV KATRINE
Tusen takk for søt kommentar! :-)

Har vært på shopping i dag!
19.08.2011, 16:02
URL: http://skl1993.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits