INSIDIOUS

Akkurat nå har jeg mine to beste venner i hele verden på besøk, Lars og Carina. Vi har sett thrilleren Insidious, en film du muligens burde revurdere om du vil se om du har et skjørt hjerte, og en film som får deg til å sitte klemt tilbake i sofaen med øynene halvt dekket til i redsel for hva som kommer nå.

Filmen handler om en helt vanlig familie som nettopp har flyttet inn i et nytt og stort hus. Alt virker som det skal være, mor får ordnet i stand det nye huset og pakket ut, ungene leker og utforsker, og far fokuserer på jobb og minstemann, men er alt egentlig som det skal være?
Bøker som nettopp er blitt satt på plass ligger langstrakt utover gulvet, skritt av noen som går på loftet samt en flammeovn som plutselig skrur seg på der oppe, stemmer som hvisker over babysitteren, ytterdøren som som åpner seg og alarmen som går av for fullt, skikkelser som står bak senger og vinduer og deres sønn som drifter avgårde i et dypt koma. eller er det virkelig et koma?
Hørtes dette ut som typisk thriller? Vel, filmen bygger seg oppover og oppover og åpner opp for de mest skrekkslagne bilder og scener. Jeg for min del har skuttet et par ganger, selvom det er andre gangen jeg ser filmen.
Dette er en film virkelig verdt pengene. Fylt med spenning, skrekk og mye kjærlighet. Reggisørene og skriverne har virkelig gjort jobben sin ved å ta den generelle skrekkopplevelsen og dratt den ti hakk lengre opp. Så utrolig fylt med spenning, frykt og skremsel at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg! Hvordan vil filmen ende? Du får vente å se! En godt fortjent sekser, absolutt!

 

Vi har også sett National Treasure 2 og rett og slett bare kost oss og hatt det artig til Lars nettopp kjørte hjem, Carina blir de neste to dagene og så kommer Trond tilbake på mandagskvelden, gleder meg masse. :-)

Hva har du gjort de siste dagene / Har du sett Insidious og hva syns du?


  2 kommentarer

Postet av: Christina
Har sett den filmen, syns den var helt grei, men ble litt kjedelig..:)
13.08.2011, 13:23
URL: http://chello.blogg.no
Postet av: Junior Frisør
Den må ses C:
13.08.2011, 13:32
URL: http://kittyland.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits