SOVEKOMPIS!

Hei alle sammen!

Nå har det vært slapt med blogging igjen i og med jeg har kommet meg tilbake på jobb og er nokså sliten etter 7 timer foran dataen med å snakke med telenor kunder, det skjønner dere nok sikkert.
Er superteit at jeg har falt så langt nede på listene igjen på grunn av det, men jeg skal nok finne tid til å blogge seriøst og komme meg oppover igjen!

For å fortelle litt om hva jeg har gjort de siste dagene så burde jeg hatt bildene mine klare nå, men jeg har ikke rukket å kommet i gang med redigering av bildene enda desverre. Har rett og slett ikke hatt tid til noe som helst etter Osloturen som forresten var helt herlig. Fikk møtt igjen folk jeg har savnet i mange år, snakket med folk jeg trengte å snakke med for å kunne legge tragedien som har skjedd mer bak meg og komme ut i dagliglivet og jobb for fullt igjen, så nå føler jeg at jeg går på den normale, trygge veien igjen!

I går kom også Trond til meg og har sovet her i natt og skal sove her til imorgen for å passe på meg. Jeg er alene hjemme i to uker fordi familien og naboene stakk til Gran Canaria og lot meg sitte kattevakt, så jeg blir nokså paranoid til tider.
Er småredd for at det står folk ved sengekanten og ser på meg midt på natta, sitter i sofaen min, låser seg inn og går rundt med øks i huset, stirrer inn verandadøra mens jeg sitter på stua, at komfyren er på når jeg legger meg og brenner opp huset og meg, hvis jeg går på do midt på natta at noen låser meg inn på badet skrur av lyset og dreper meg, det står noen bak meg o speilet og stirrer på meg på den mest forferdelige måten du noen gang kan tenke deg, eller at speilbildet mitt gjør noe helt annet enn hva jeg gjør.

Jeg innser nå at jeg må høres helt skadet ut i grunn, men det er faktisk ganske så normalt å ha sånne rare tanker ved nattetid, dessuten er det ikke så drastisk. Det er som regel bare en av de som plager meg, men det er nok. Derfor kom Trond og passer hus og Annie og skremmer vekk monstrene under senga ved å sove med meg. Fantastisk snilt gjort av han vil jeg si!

Vi avsluttet gårsdagen ved å se filmen Orphan som er en utrolig bra thriller. For de som ikke har sett den før, handler den om 9 år gamle Esther som adopteres bort til en snill og kjærlig familie som nettopp har mistet et ufødt barn. Det er bare idyll og Esther begynner å åpne seg mer og mer opp til mor og får et veldig nært forhold til far. Men etter hvert virker ikke alt som det skal være. En nonne ved barnehjemmet er savnet og blir funnet slått ihjel i skogen, en klassekamerat blir dyttet ned fra lekeplass og brekker foten, en bil ruller ned bakken og dreper nesten veslejenta i familien og trehytta i hagen brenner opp med sønnen i fare. Esther, så søt, så velkledd, så høflig - og så veldig forstyrret.

Anbefaler dere å laste ned eller leie denne filmen med en gang om dere ikke har sett den! Er en kjempebra skrekkopplevelse på både godt og vondt. Du får rett og slett herlige frysninger nedover ryggen når denne 9 år gamle jenta avslører mer og mer gjennom filmen!Har dere også ekle tanker ved nattestund / Har dere sett Orphan, hvis det - hva syns dere?


  5 kommentarer

Postet av: Ida Marie
har det ja :( så på en dokumentar om utøya igår, og gjett hvem som skjøt meg i drømmen min inatt :((
10.08.2011, 15:00
URL: http://mizzidaa.blogg.no
Postet av: Annie
Ida Marie: Uff, føler med deg. Håper alt går bedre med deg nå, kjære! ♥
10.08.2011, 15:13
URL: http://colween.blogg.no/
Postet av: juneveronicaaa
Er hjemme alene selv jeg, og paranoid er bare fornavnet! Haha :p Går å ser meg rundt i huset etter folk om kvelden, fælt vett x)
10.08.2011, 15:52
URL: http://juneveronicaaa.blogg.no/
Postet av: Mathilde Walberg Hofseth
Åhh, den filmen er så ekkel! har sett den 3 ganger ;S

Har spørsmålsrunde på bloggen min, spør meg om noe hvis du vil :)
10.08.2011, 16:18
URL: http://mathildewh.blogg.no
Postet av: Maria ♥
Har sett den. Men HATER at John aldri får vite at Kate hadde rett hele tiden! Syns filmen er ganske ekkel, men veldig spennende å se om du sitter med en annen person (anbefalet, hehe ), slukket lys, og pledd. Er tolv år, og den er 15(?) så den var litt ekkel.

Men alt i alt så er det en bra film som jeg anbefaler alle å se.Elsker hvordan alt blir snudd på hodet på slutten av filmen.
07.10.2011, 09:35
URL: http://jamaau.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits