JOBB? NEI!

Nei, nå sitter jeg på jobb, har sittet her siden kvart på ni og fire timer til skal det bli før jeg får puste ut og komme meg hjem til en god sofa som kaller på meg med herlige episoder med Friends.

Var jævlig vanskelig å stå opp i morgest, kjente at kroppen ikke var helt enig. Er første dagen tilbake på jobb etter to uker med ferie og en uke med sykmeldelse som gikk med til å besøke folk jeg trengte å se igjen pluss ren avslapping med venner nede i Oslo.
Har vært litt hardt de siste ukene med å miste venner og bekjente og masse stress på kjærlighetsfronten, æsj. Har gitt opp det jeg hadde håpet på skulle fungere der. Hvem orker å ha en egoistisk, selvdyrkende kjæreste? Ikke jeg. Man har gode kvaliteter likens som dårlige og jeg er veldig flink til å fokusere på det positive, men det er litt vanskeligere når det negative presser på så hardt at man blir trykt ubehagelig hardt inn i et hjørne uten en klarsiktig vei ut, så nei.

Jeg skal bare slappe av framover og ta ting som det kommer med hvem som kommer. gjøre det enkelt og greit. Orker ikke bekymringer, stress og forpliktelser og løfter ovenfor folk som ikke kan gjøre det samme i retur.

Dette ble et klageinnlegg, så jeg stopper nå før det går over streken. Dere skal få slippe å lese sånt, derfor skal jeg poste masse fine bilder fra Oslo når jeg kommer hjem. Såå vi snakkes!

Har du samme problemet med jobb rett etter ferie?


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Hei, jeg er Annie, er 19 år og kommer fra Trondheim. Jeg bruker navnet ColWeen i forbindelse med musikken jeg skriver og synger. Håper en dag på å bli kjent, som alle andre, men til videre lever jeg livet på best mulig måte. Jeg blogger om det beste, viktige tema og det som foregår i livet mitt og andres. Blogger også om foto, mote og mye mer. Jeg gir bloggingen et nytt forsøk med tanke på at jeg skal i førstegangstjeneste og vil dele opplevelsen min og forhåpentligvis motivere flere jenter til å gjøre det samme! Kontakt: anniecolween.gmail.com
leser nå


arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juli 2010
April 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009

kategorier


365 days
aktuelt og nytt
bilder
christmas
film
forskjellig
følelser og meninger
like
musikk
personlig
reise
skole
sponsorer

lenker


facebook
tumblr

Bilder
hits